АКАДЕМИЯ ЗА ЛИЧЕН БРАНДИНГ

-  Най-подробният видео курс за Изграждане на Личен Бранд в България  -

Поръчай курса още сега

КАКВО ЩЕ НАУЧИТЕ В КУРСА?

КОНКРЕТНИ И РАБОТЕЩИ СТРАТЕГИИ ЗА ЛИЧЕН БРАНДИНГ

Oт ценообразуване и позициониране до стратегии за намиране на нови клиенти.

БЕЗПЛАТНО ВИДЕО ОТ КУРСА


Предлагаме ви това БЕЗПЛАТНО видео, за да може да придобиете представа колко конкретни и практически неща ще научите в курса и как курсът би ви помогнал да постигнете по-добри резултати във вашия бизнес. След като изгледате видеото, сами може да прецените дали този курс е подходящ за вас и дали бихте искали да имате достъп и до останалите видео уроци.

КОГА И КАК ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ КУРСА?


Академия за Личен Брандинг е онлайн видео курс и е достъпен за курсистите по всяко време и от всяка точка на света с връзка към Интернет.

Достъпът до курсът не е ограничен във времето - веднъж закупен, той си остава ваш за винаги.

НЕ СТЕ УБЕДЕНИ?

ЧЕ ТОЗИ КУРС Е ДОБРА ИНВЕСТИЦИЯ ИЛИ ЧЕ НИЕ СМЕ ПРАВИЛНИТЕ ХОРА?

Вижте кой е създателят на курса и какво казват нашите клиенти за нас:

Mирослав Запорожанов - Създател на курса

Мирослав Запорожанов е онлайн предприемач и маркетинг консултант, който през последните 6 години активно се занимава с онлайн маркетинг за свои и чужди проекти в САЩ, Канада и България.

През последните няколко години е помогнал на редица онлайн магазини, консултанти, персонални треньори, софтуерни компании и др., да използват Online Marketing-ът като оръжие, с което да изградят трайна връзка с клиентите си, да изградят солидна репутация за себе си и компанията си, да се октроят от конкурентите си, да харчат по-малко пари за реклама, да изкарват повече от текущите си клиенти и да увеличат продажбите си онлайн с изцяло автоматизирани системи.

Академията за Личен Брандинг е възможност, в която Мирослав може да сподели всичко това с вас, за да можете и вие да изградите солидна репутация за себе си и компанията си, за да може в дългосрочен план потребителите да избират вас пред вашата конкуренция.

 

*ВАЖНО! Покупката на тази програма е с 0 лв. риск за вас. Толкова сме уверени, че тя ще ви хареса и бъде полезна, че сме готови да ви върнем пълната сума в 30 дневен срок, в случай, че го пожелаете.

Поръчай курса още сега