АКАДЕМИЯ ЗА EMAIL MARKETING

-  Най-подробният видео курс за Email Marketing в България  -

Поръчай курса още сега

КАКВО ЩЕ НАУЧИТЕ В КУРСА?

КОНКРЕТНИ И РАБОТЕЩИ EMAIL МАРКЕТИНГ СТРАТЕГИИ

Oт изграждане на Email лист до настройване на Продажбена Email кампания.

БЕЗПЛАТНО ВИДЕО ОТ КУРСА


Предлагаме ви това БЕЗПЛАТНО видео, за да може да придобиете представа колко конкретни и практически неща ще научите в курса и как курсът би ви помогнал да постигнете по-добри резултати във вашия бизнес. След като изгледате видеото, сами може да прецените дали този курс е подходящ за вас и дали бихте искали да имате достъп и до останалите видео уроци.

КОГА И КАК ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ КУРСА?


Академия за Email Маркетинг е онлайн видео курс и е достъпен за курсистите по всяко време и от всяка точка на света с връзка към Интернет.

Достъпът до курсът не е ограничен във времето - веднъж закупен, той си остава ваш за винаги.

НЕ СТЕ УБЕДЕНИ?

ЧЕ ТОЗИ КУРС Е ДОБРА ИНВЕСТИЦИЯ ИЛИ ЧЕ НИЕ СМЕ ПРАВИЛНИТЕ ХОРА?

Вижте кой е създателят на курса и какво казват нашите клиенти за нас:

Mирослав Запорожанов - Създател на курса

Мирослав Запорожанов е онлайн предприемач и маркетинг консултант, който през последните 6 години активно се занимава с имейл маркетинг за свои и чужди проекти в САЩ, Канада и България.

През последните няколко години е помогнал на редица онлайн магазини, консултанти, персонални треньори, софтуерни компании и др., да използват Email Marketing-ът като оръжие, с което да изградят трайна връзка с клиентите си, да изградят солидна репутация за себе си и компанията си, да се октроят от конкурентите си, да харчат по-малко пари за реклама, да изкарват повече от текущите си клиенти и да увеличат продажбите си от имейл с изцяло автоматизирани системи.

Имейл Маркетинг Академията е възможност, в която Мирослав може да сподели всичко това с вас, за да можете и вие да добавите още едно изключително силно оръжие към маркетинговия си арсенал.

 

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩА Email Marketing Академията?

АКО СЕ ЗАНИМАВАТЕ СЪС СОБСТВЕН БИЗНЕС ИЛИ СТЕ МАРКЕТИНГ СПЕЦИАЛИСТ..

Няма значение какво е нивото ви (начинаещ или напреднал) - Академията обхваща всичко!

Собственици на онлайн магазини

Голяма част от онлайн магазините в България не използват имейл маркетинга в пълната му сила. Изпращането на една имейла имейл кампания с разпродажби веднъж месечно е само 1/100 от способностите на най-ефективния канал за продажби и градене на връзка с клиента. Ако имате онлайн магазин и все още не правите имейл маркетинг, то значи тази академия ще обогати неимоверно вашия маркетинг арсенал, така че да продавате повече.

Компании

Без значение дали продавате на краен клиент или бизнес, в основите на всяка продажба седи комуникацията. Имейл маркетингът способства за изграждането на връзка с клиента, доверие и добра репутация, които в последствие се конвертират в пари. Всяка компания има нуждата да комуникира със своите клиенти, а имейл маркетингът прави това по-лесно, по-бързо, по-мащабно и по-ефективно.

Консултанти

Един от основните начини да изградите добра репутация, ревностни почитатели и да спечелите доверието на хората без никога да сте се срещали с тях лице в лице е чрез помоща на имейл маркетинга. Когато социалните мрежи ограничават постовете ви до 5% от феновете, а имейлите ви се четат от 30-40% изборът да осъществявате качествен имейл маркетинг е едно от най-добрите решения, които може да вземете за вашия личен бранд.

Начинаещи

Дори и все още да не стартирали своя бизнес, имейл маркетинг академията ще ви е изключително полезна. Причината за това се корени в това, че познаването на различните маркетинг канали в детайли е едно от най-големите предимства на добрия маркетолог и собственик на бизнес. Познавайки най-ефективния онлайн маркетинг канал е прекрасна основа върху, която да бъде стартиран и развит всеки един бизнес.

*ВАЖНО! Покупката на тази програма е с 0 лв. риск за вас. Толкова сме уверени, че тя ще ви хареса и бъде полезна, че сме готови да ви върнем пълната сума в 30 дневен срок, в случай, че го пожелаете.

Поръчай курса още сега