ПРОФЕСИЯ "FACEBOOK EXPERT"

-  FACEBOOK ЗА БИЗНЕС НИВО #2 [за Напреднали]  -

Поръчай курса още сега
Гледай Ниво #1 безплатно!

КАКВО ЩЕ НАУЧИТЕ В КУРСА?

КОНКРЕТНИ И РАБОТЕЩИ FACEBOOK МАРКЕТИНГ СТРАТЕГИИ

Oт най-новите промени във Facebook до конкретни стъпки за настройване на реклама.

БЕЗПЛАТНО ВИДЕО ОТ КУРСА


Предлагаме ви това БЕЗПЛАТНО видео, за да може да придобиете представа колко конкретни и практически неща ще научите в курса и как курсът би ви помогнал да постигнете по-добри резултати във вашия бизнес. След като изгледате видеото, сами може да прецените дали този курс е подходящ за вас и дали бихте искали да имате достъп и до останалите видео уроци.

КОГА И КАК ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ КУРСА?


Facebook за Бизнес Ниво #2 е онлайн видео курс и е достъпен за курсистите по всяко време и от всяка точка на света с връзка към Интернет.

Достъпът до курсът не е ограничен във времето - веднъж закупен, той си остава ваш за винаги.

НЕ СТЕ УБЕДЕНИ?

ЧЕ ТОЗИ КУРС Е ДОБРА ИНВЕСТИЦИЯ ИЛИ ЧЕ НИЕ СМЕ ПРАВИЛНИТЕ ХОРА?

Вижте кой е създателят на курса и какво казват нашите клиенти за нас:

Стилиян Запорожанов - Създател на курса

Стилиян Запорожанов е онлайн предприемач и Facebook експерт и консултант с близо 6 години практически опит. За това време е съосновал 3 собствени проекта - Zapomedia.com (дигитална маркетинг агенция); Oba.bg (платформа за онлайн обучения); и вече бивш Партньор в Zdravei.org (платформа за здравословно хранене).

Консултирал е компании като най-голямата фармацевтична компания Pfizer и е работил по общи проекти с Наталия Кобилкина, фитнес модела Лазар Ангелов, мотиваторът Юли Тонкин и др. В последните три години е консултирал над 150 бизнеса и чрез своите живи и онлайн курсове е обучил над 1,000 души за това как да използват Facebook за бизнес цели.

Стилиян е организатор на Първата в България Facebook конференцията и създател на първия и най-продаван Онлайн Курс за Facebook Маркетинг в България.

*ВАЖНО! Покупката на тази програма е с 0 лв. риск за вас. Толкова сме уверени, че тя ще ви хареса и бъде полезна, че сме готови да ви върнем пълната сума в 30 дневен срок, в случай, че го пожелаете.

Поръчай курса още сега