Facebook Бизнес Конференция - F5


Регистрацията Приключи

Ела на първата по рода си Facebook Бизнес Конференция в България и Научи практическите стратегии на едни от най-добрите Facebook Маркетинг Експерти в страната!

Регистрацията Приключи

Дата: 17-ти Ноември (Петък) , 2017г   |   Място: Интер Експо Център, гр. София   |   Участници: 350 души

Регистрацията Приключи

Защо трябва да дойдете?

 • 9 презентации от 9 лектора практици от България и Чужбина
 • Най-добрите работещи Facebook стратегии на всеки Лектор
 • Само реални бизнес примери, постигнати с Facebook реклама
 • Networking със собственици на бизнес и маркетинг специалисти
 • Най-новото от света на Facebook маркетинга на разбираем език

Пазарът на интернет реклама в България отново отчете двуцифрен ръст за миналата година (2016). Той порасна с 27%, за да достигне до нетни инвестиции в размер на 87.1 млн. лв. От началото на годината акциите на Facebook са поскъпнали с 45%.

Това направи Facebook четвъртата по големина компания в света след Apple, Google и Microsoft. Към момента на писането на този текст, Facebook се оценява на 487 милиарда долара.

60% от тази сума се разпределя между Google и Facebook.

От години в България се организират много полезни конференции за дигитална реклама, предимно с фокус Google. И напълно разбираемо. През изминалите години главно бюджетите за реклама отиваха там.

Но този неуспорим факт лека по лека започва да се променя. От 2-3 години насам Facebook набира все повече сила и известност в ролята си на ефективен рекламен канал.

Населението на България e малко над 7 млн. души. В България има над 3.5 млн. потребителя във Facebook. Това означава, че 50% от населението на България прекарва голяма част от времето си във Facebook.

Всеки бизнес осъзнава каква възможност стои пред него. За тези последни 2-3 години, много хора използваха Facebook и виждаха невероятна възвръщаемост на инвестицията си. Има бизнеси, регистрирали по 5, по 10, по 15 пъти възвращаемост на своите кампании, което говори за огромната ефективност на този рекламен канал.

 Проблем, който срещаме днес (2017г.), е, че колкото повече хора и бизнеси разбират за тази възможност, толкова по-голяма и силна става конкуренцията в нея. Като добавим, че Facebook постоянно се променя
- нови функции и нови ъпдейти на Алгоритъм..

Да сте забелязали, че  за последните 12 месеца разходите ви за реклама във Facebook са се увеличили? Че ефективността на рекламата ви е намаляла?

За последните 12 месеца печалбата на Facebook нарастна с близо 170%. Този ръст в печалбата е съпоставим с увеличаването на цените на рекламата:

- Ръст на CPM за първите 6 месеца на 2017 - 171%

- Ръст на CPC за първите 6 месеца на 2017 - 136%

 Защо расте разходът за реклама във Facebook?

1. Конкуренцията се увеличава, защото каналът е много ефективен за търговците. Хем броят им нараства с всеки изминал ден, хем бюджетите им за реклама стават по-големи.

2. Facebook оперира на максимума що се отнася до рекламно пространство, което да продава на рекламодателите. Когато броят на рекламодателите расте, заедно с бюджетите им за реклама, а рекламното пространство не може да бъде увеличено, защото просто няма накъде повече, то цената отива само в една посока - нагоре.

 

Какво значи това?

От една страна трябва да правите по-ефективни реклами, за да може Facebook да ви дава приоритет.

От друга, трябва да тествате много и при това умно (за да не харчите пари на вятъра).

И от трета, трябва да сте наясно с най-новите промени в алгоритъма на Facebook, за да сте една стъпка пред конкурентите си. (в този бранш липсата на информация струва пари)

Ако преди време бе достатъчно просто да направите една реклама, да я пуснете и продажбите ви да завалят, то днес със сигурност това няма да ви доведе до същите резултати.

Вече възвръщаемостта не е толкова голяма. Пак я има, но с времето, с увеличаващата се конкуренция и нови промени.. Възвращаемостта намалява ден след ден.

Алтернативата

Колкото по-скоро осъзнаете, че Facebook рекламите са бизнес на тестовете и информация за това, кое работи и кое не, толкова по-скоро ще започнете да подобрявате резултатите си.

 


 

Бъдейки в този бранш от зората на Facebook рекламите, съм тествал много. За последните 6 години до сега през ръцете ми са минали над 7-цифрени суми в рекламни бюджети и обороти за мои проекти и проекти на клиенти. Печелил съм много, губил съм много. Това е част от играта.

За последните 3 години съм консултирал над 150 бизнеса и обучил над 1,000 души по мои Facebook обучения. И най-големият проблем, които виждам в хората, които консултирам и обучавам, е..

Хората ги е страх да тестват сами. 

Не защото нямат пари за губене, а защото не знаят как. Търсят конкретната формула за успех, но не разбират, че такава не съществува. Нямат знанията и увереността, която да им покаже колко много различни варианти предлага Facebook да постигнем успешни резултати. И още по-лошото..

Осъзнават, че за да придобият тези знания, трябва да изхарчат много пари, да мине много време, да се опарят, да открият какво работи или не работи за тях. Така както аз и много други експерти сме направили.

Причината, поради която организирам тази конференция, е свързана с решаването на този проблем. Искам да помогна на тези хора да спестят време, нерви, пари и много лутане.

Искам аз и всички останали лектори на тази конференция да покажем на бизнесите, че единствената формула за успех във Facebook.. e ТЕСТВАНЕТО.

До сега се опитвах сам да "проповядвам" тази максима, но осъзнах, че сам няма как да достигна всички.

Именно за това реших да събера в 1 ден на едно и също място едни от най-добрите Facebook маркетинг експерти, които познавам, за да могат да споделят своите стратегии за... ТЕСТВАНЕ!

Защото в нашия бранш ТЕСТВАНЕ = УСПЕХ.

 

Така че, ако сте част от голяма компания, собственици на бизнес или маркетолози, които искат да "успеят" във Facebook...

Ако вие сте от тези хора и искате да си спестите време, нерви, пари и много лутане, заповядайте на първата Facebook kонференция в България и научете от най-добрите Facebook експерти в България как да създавате успешни реклами за вашия бизнес.

 

Стилиян Запорожанов

*Маркетинг консултант и организатор на Facebook конференцията

----

П.С: Някои от вас могат да се запитат защо сме кръстили конференцията F5. 

Решихме да кръстим конференцията на бутона от клавиатурата F5 (refresh).

Предполагам на доста от вас ви се е случвало да презаредите Facebook профила си или рекламен акаунт и вече интерфейсът да е различен. Именно това е символът на тази конференция. Промяната!

Според мое лично мнение, успехът във Facebook се корени в тези 2 ключови думи - REFRESH и адаптация (преход към новото). Защото стратегията, която е работила вчера, може да не работи днес.

Целта на тази конференция е да събере много хора, които ще имат възможност да си сверят часовниците, да презаредят с нови знания и да се адаптират успешно към промените.

Всяка следваща промяна в алгоритъма на Facebook предполага ние също да променим и адаптираме нашите рекламни стратегии. Целта е това място да бъде Facebook kонференцията F5

Лектори:Програма:

 • 8:30 - 9:30

  Регистрация за Конференцията

  Регистрация на Билети + Сутрешно кафе

 • 9:30 - 10:00

  Откриване

  Приветстване от Стилиян Запорожанов

 • 10:00 - 10:45

  Лектор 1 - Лекция 1

  45 минути лекция

 • 10:45 - 11:30

  Лектор 2 - Лекция 2

  45 минути лекция

 • 11:30 - 11:45

  Кафе Пауза

  Спонсори - Nescafe, RiceUp, Devin

 • 11:45 - 12:30

  Лектор 3 - Лекция 3

  45 минути лекция

 • 12:30 - 13:15

  Лектор 4 - Лекция 4

  45 минути лекция

 • 13:15 - 14:30

  Обяд

  Обедна почивка от 1 час и 15 мин.

 • 14:30 - 15:15

  Лектор 5 - Лекция 5

  45 минути лекция

 • 15:15 - 16:00

  Лектор 6 - Лекция 6

  45 минути лекция

 • 16:00 - 16:30

  Кафе Пауза

  Спонсори - Nescafe, RiceUp, Devin, Pantastic

 • 16:30 - 17:15

  Лектор 7 - Лекция 7

  45 минути лекция

 • 17:15 - 18:00

  Лектор 8 - Лекция 8

  45 минути лекция

 • 18:00 - 18:15

  Кафе Пауза

  Спонсори - Nescafe, RiceUp, Devin

 • 18:15 - 19:15

  Панел Q&A с всички лектори

  Въпроси и Отговори + Съвети от Лекторите

 • 19:15 - 19:30

  Закриване

  Закриване на конференцията

 • 20:30 - 23:00

  VIP Коктейл със Спонсори и Лектори

  Парти + Networking

Цени:

*Вече над 320 души запазиха своето място за конференцията. Направи го и ти!

Искаш 10% отстъпка?
Достъп до всички лекции
Материали за писане
Кафе паузи и Networking
Място до сцена
Бизнес обяд с лекторите
Достъп до VIP Коктейл със Спонсори и Лектори

VIP Билет

450 лв. ***

 • Искаш 10% отстъпка?Използвай промо код facebook10
 • Достъп до всички лекции
 • Материали за писане
 • Кафе паузи и Networking
 • Място до сцена
 • Бизнес обяд с лекторите
 • Достъп до VIP Коктейл със Спонсори и Лектори

Дата и Място:

17-ти Ноември, Петък, гр. София от 9:30ч до 20:00ч  [Интер Експо Център]

бул. Цариградско Шосе 147, гр. София

Кой организира конференцията:

Стилиян Запорожанов

Бизнеси и хора, които са се доверили на знанията и опита на Стилиян:

Организатори:

Спонсори:

Медийни Партньори:

Продуктови Партньори: