Facebook Бизнес Конференция - F5


Виж какво се случи на Първата в България Facebook Бизнес Конференция и научи практическите стратегии на едни от най-добрите Facebook Маркетинг Експерти в страната!

Поръчай Записа | Цена: 199 лв.

Видео Запис на Facebook Конференцията от 17-ти Ноември (Петък) , 2017г

Поръчай Записа | Цена: 199 лв.

Защо трябва да гледате записа от Конференцията?

  • 8 презентации от 8 лектора практици от България и Чужбина
  • Най-добрите работещи Facebook стратегии на всеки Лектор
  • Само реални бизнес примери, постигнати с Facebook реклама
  • Networking със собственици на бизнес и маркетинг специалисти
  • Най-новото от света на Facebook маркетинга на разбираем език

Снимки от Конференцията:

F5 Facebook Conference 2017 | Copyright Oba.bg

Лектори:

Стилиян Запорожанов

Стилиян е онлайн предприемач и Facebook експерт и консултант с близо 6 години практически опит. За това време е съосновал 3 собствени проекта - Zapomedia.com; Oba.bg; и вече бивш Партньор в Zdravei.org. Консултирал е компании като най-голямата фарма компания Pfizer и е работил по общи проекти с Наталия Кобилкина, Лазар Ангелов, Юли Тонкин и др. В последните три години е консултирал над 150 бизнеса и е обучил над 1,000 души за това как да използват Facebook за бизнес цели. Стилиян е организатор на Facebook конференцията.


Богомил Стоев

По професия Зъболекар, но Предприемач по призвание. Със силна страст към Фейсбук маркетинга и над 6 години практика в сферата на услугите и онлайн търговията, Богомил е изградил от нулата 6-цифрен бизнес за 6 месеца в САЩ. В момента е на път да превърне друг подобен проект в 7-цифрен като успоредно с това прави обучения и консултации по теми свързани с маркетинга и онлайн магазините.


Кирил Кирилов

Кирил започва своето Онлайн бизнес пътешествие от далечната 2008г. Опитът му се простира от eBay, през ранкване на сайтове в Google със сериозен успех, през създаване на успешен бизнес в Amazon със среден месечен оборот от $60,000 месечно. Към днешна дата успешно ръководи собствен проект със 7-цифрен оборот и управление на бюджет от $50,000 месечно за Фейсбук реклама.


Боян Москов

Боян се занимава с онлайн маркетинг повече от 5 години. Управлява собствена дигитална агенция Interactive Orb и е Marketing Manager в CloudCart. Фокусът му е маркетинг за онлайн магазини като работи с клиенти в България, UK, Румъния, Холандия, Испания, Гърция, Русия и други.


Станимир Стоянов 

Станимир се занимава с Facebook Маркетинг от зората на Facebook Рекламите. Като бивш маркетинг директор на един от най-бързоразвиващите се женски брандове в България - BFashion (Koketna), той е натрупал изключително много опит в електронната търговия, харчейки милиони за Facebook реклама. В настоящето той прилага този опит в своя собствен онлайн бизнес, който продава успешно в 8 страни в Европа.


Георги Малчев и Ленко Йорданов

Георги Малчев е управляващ съдружник, а Ленко Йорданов е мениджър социални мрежи и дигитални кампании в Xplora.bg. Георги има над 15 години опит в маркетинга, а двамата с Ленко общо имат над 10 години опит в дигиталния маркетинг с фирми като Mtel, Walmark, Whirlpool, Toyota, Medix, Easycredit, Activia, Primex, Microsoft, Nestle, Schneider Electric.

 

Александър Славов

Александър Славов е експерт в комуникационна агенция All Channels Communication. Въпреки че има опит като главен редактор на няколко онлайн автомобилни издания, през последните 7 години се утвърждава в света на рекламата и маркетинга. Заедно с All Channels той печели серия награди, а перлата в портфолиото му е комуникацията на един от най-известните български брандове в социалната мрежа - Крадецът на ябълки.

Павел Сафарик

Павел е опитен маркетинг експерт и Product Leader в компанията ROI Hunter, която е Facebook Ads Marketing Partner. ROI Hunter представлява Facebook маркетинг платформа за управление на Facebook реклами, която помага на клиентите да осъзнаят пълната сила на Facebook, генерирайки много продажби с висока ефективност и ROI (Return-On-Investment) за клиенти от всякакви сфери. Павел е Лидер на екипа, който разработва и поддържа платформата, както и е пряко отговорен за директната комуникация с екипа на Facebook за всички нововъведения. 


Кой организира конференцията?

Стилиян Запорожанов - Организатор на F5

Стилиян Запорожанов е онлайн предприемач и Facebook експерт и консултант с близо 6 години практически опит. За това време е съосновал 3 собствени проекта - Zapomedia.com (дигитална маркетинг агенция); Oba.bg (платформа за онлайн обучения); и вече бивш Партньор в Zdravei.org (платформа за здравословно хранене).

Консултирал е компании като най-голямата фармацевтична компания Pfizer и е работил по общи проекти с Наталия Кобилкина, фитнес модела Лазар Ангелов, мотиваторът Юли Тонкин и др. В последните три години е консултирал над 150 бизнеса и чрез своите живи и онлайн курсове е обучил над 1,000 души за това как да използват Facebook за бизнес цели.

Стилиян е организатор на Първата в България Facebook конференцията и създател на първия и най-продаван Онлайн Курс за Facebook Маркетинг в България.

Мнения от клиенти & експерти: