Facebook Бизнес Академия


Ела на най-специализираното и интензивно Facebook обучение в България и научи конкретни Facebook стратегии, които да приложиш за своя бизнес!

Запиши се сега на Промо Цена

- Само за 50 участници от цяла България -

Присъствени Обучения в зала:   7/8-ми и 14/15-ти Октомври (Събота/Неделя) , 2017г

Онлайн Обучения от вкъщи:   9/10/11/12/13-ти Октомври (Понеделник до Петък) , 2017г

Какво представлява Facebook Бизнес Академията:

4 дни обучения на живо и 5 дни обучения онлайн за 50 души от цяла България

4 дни обучения на живо [7-8 и 14-15 Окт]

5 дни обучения онлайн от вкъщи

Видео уроци и домашни всеки ден

Виж какво се случи миналата година

Facebook Бизнес Академията включва всичко, което знам!

Обучение за всички новости във Facebook

Затворена VIP група за всички участници

Консултации/Съвети в групата със Стилиян

Вземи Билет на Промо Цена

Остават САМО 5 места 

Моята Цел и Философия

Здравейте! Аз се казвам Стилиян Запорожанов и съм създател на първата Facebook Бизнес Академия в България.

От 6 години развивам себе си и уменията си в дигиталния маркетинг, като за това време:

1. Работих 1 година в мулти-милионна стартъп компания
2. Създадох 3 успешни собствени проекта (1 от тях успешно продаден)
3. Проведох множество обучения на живо, на които присъстваха над 1,000 собственици на бизнес и маркетинг специалисти.
4. През последните 3 години консултирах над 200 собственици на бизнес

За това време натрупах бизнес опит, който ми помага всеки ден. Но най-ценното нещо, което придобих, е знанието как да продавам успешно продукти, услуги и брандове във Facebook.

Целият този опит искам да го споделя и с вас, за да може да научите повече за моите успехи и грешки по пътя във Facebook маркетинга (и онлайн бизнеса като цяло).

Мотото на тази програма е следното:

"Аз не уча. Аз споделям!"

Това означава, че аз няма да играя ролята на ваш Учител. Ще играя ролята на Разказвач.

Ако искате да чуете моите истории или да научите всичко, което знам и съм изтествал във Facebook маркетинга.. да си спестите време, пари и бъдещи грешки..

То според мен вие сте дошли на правилното място, защото ще чуете САМО И ЕДИНСТВЕНО моя личен опит от проекти и клиенти, по които съм работил и консултирал.

Важно е да отбележа, че нямам претенциите да знам всичко. Напротив - радвам се, че имам възможността постоянно да уча, прилагам и тествам всичко ново, което идва във Facebook. И именно подобни "уроци" ще намерите в тази програма - уроци от практиката, а не дословно прочитане от секцията с въпроси и отговори на Facebook (т.н Facebook Help).

Присъединете се към моето приключение и аз ще ви споделя своите грешки, успехи и тестове с всичко ново във Facebook. Силно се надявам този опит да ви бъде полезен, да го приложите във вашия бизнес и съвсем скоро да постигнете невероятните резултати, които аз и моят екип постигаме.

Нека споделяме опит и успяваме заедно!

Стилиян Запорожанов

 

----
П.С: Миналогодишната Facebook Академия беше с продължителност 28 дни (4 целодневни обучения на живо и 24 онлайн). След обратната връзка на миналогодишните 80 участника и моя личен график, реших да подобря формата, като направя следните промени:

- да намаля участниците почти двойно, за да мога да обърна специално внимание на всеки
- да намаля времето за обучение, но да запазя качеството на съдържанието
- да увелича броя на практическите упражнения в лекциите
- да увелича цената на билетите, за да повиша още повече качеството на участниците

Повече информация за Академията може да намерите в следващите редове.

Какво ще научите?

Уикенд 1 [07-08 Октомври] - Ниво #1

Как да влияете на вашите клиенти

В този раздел ще научите как да създавате платено и безплатно съдържание, което се харесва, коментира, споделя и купува от вашите фенове в дългосрочен план. 

Как да намерите вашите клиенти

В този раздел ще разберете как правилно да намерите, привлечете и говорите на вашия Перфектен клиент, за да може той да поиска да купи от вас.

Брандинг и позициониране във Facebook

В този раздел ще разберете как правилно да изградите бранд на своя бизнес, за да може да се позиционирате като №1 в главата на сегашните ви и бъдещи потенциални клиенти.

Създаване на рекламите стъпка по стъпка

В този раздел ще разберете кои типове реклами са най-успешни и как технически да създавате реклами за харесвания, трафик, email-и, продажби (+ главните елементи, които ги правят успешни)

Дизайн, Текст и Таргетиране на вашите реклами

В този раздел ще разберете какъв дизайн да използвате за своите реклами, както и как да пишете завладяващи текстове, които грабват вниманието на потребителя и го карат да предприеме действие за покупка.

Също ще разберете как най-ефективно да таргетирате своите реклами, за да може правилният дизайн и текст да се покажат на правилните хора.

Как да четем статистика и оптимизираме

В този раздел ще разберете как правилно да четете статистика, тествате и оптимизирате своите реклами за по-голяма ефективност.

Магията на Facebook pixel

Ще разберете как правилно да настроите Facebook pixel-a си и как да оптимизирате своите реклами с него. Също така ще научите и как да създавате специални Аудитории, при които рекламата ви да бъде по-евтина и в пъти по-ефективна.

Всички новости във Facebook на 1 място

Ще научавате какви са най-новите функционалности на Facebook и как да ги прилагате моментално във вашия бизнес. Няма да има нужда да търсите в различни сайтове и блогове. Цялата тази информация ще бъде тук на 1 място.

Защита на Рекламния профил от блокиране

Ще разберете как правилно да менажирате рекламния си профил и страница, за да предотвратите един от най-често срещаните проблеми – блокиране на рекламния профил от Facebook.

Стратегии и примери от практиката

Ще научите онлайн маркетинг стратегиите, които аз и моят екип използваме, както за свои лични проекти, така и за нашите клиенти в дигиталната агенция Zapomedia.

Уикенд 2 - [14-15 Октомври] - Ниво #2

Конкретни стратегии за Онлайн Магазини, Услуги и Личен Бранд

В този раздел ще научите как да създавате и изпълните стратегия за вашия бизнес – било то онлайн магазин, продажба на услуги или изграждане на личен бранд. Ще разберете кои са конкретните стъпки и реклами, които да използвате за постигане на желаните от вас брой фенове и продажби.

Как да четете репорти във Facebook

В този раздел ще разберете как правилно да създадете, анализирате и прилагате данните, които постигат вашите реклами. Ще разберете кои статистики да следите, за да разбирате кои реклами работият и кои не.

Четене на статистика в Google Analytics

В този раздел ще разберете как правилно да настроите и използвате Google Analytics за своя бизнес, за да може да анализирате какво прави потребителят на вашия сайт. Ще научите, че репортите във Facebook не са достатъчни, за да вземете правилни решения. Без правилно следене и анализиране на резултатите в Google Analytics, вие няма да знаете каква е ефективността на вашите Facebook реклами или други рекламни канали, които вкарват трафик на вашия сайт.

Как да оптимизирате рекламите си 

В този раздел ще научите какво е Вертикално и Хоризонтално оптимизиране и как може да ги използвате за увеличаване резултатите на вашите реклами. След като вече сте научили как да четете репортите от Facebook и Google Analytics, ще можете да оптимизирате вашите реклами чрез големина на бюджет или цена на реклама (т.н Facebook bid). Ще научите също как да победите конкуренцията по празници и дни в промоция (Black Friday, Коледа, 14-ти Февруари и т.н)

Комбинации за Таргетиране на реклами

В този раздел ще разберете какви са най-успешните комбинации за таргетиране, които сме открили в нашата практика и проекти. Ще научите как правилно да използвате Специалните аудитории (Website и Page Custom Audiences), за да може да рекламирате на правилните хора, в точния момент за тях, когато са най-ангажирани с вашия бранд/бизнес/продукт.

Facebook pixel на Стероиди

В обучението Ниво #1 вие ще разберете как правилно да настроите Facebook pixel-a си и как да оптимизирате своите реклами с него. Тук в Ниво #2 ще научите как да използвате функциите за напреднали, които ще ви помогнат да таргетирате и оптимизирате вашите реклами спрямо конкретните действия, които потребителите правят на вашия сайт. Отново тук ще научите конкретни стратегии, които ще може да имплементирате директно във вашия бизнес веднага след като изгледате урока.

Създаване на Продажбени Фунии

В този раздел ще научите важността на създаване на стратегически продажбени фунии, през които потребителят да минава, за да може да се увеличи неговата стойност за вашия бизнес (колко харчи той). Ще научите конкретни стратегии и фунии, които ще ви покажат как може да накарате потребителите да пазаруват повече от вас – с по-големи стойности на самите поръчки (от 30 на 40лв средна поръчка) и по-голяма честота на покупка (от 1 път до 2 пъти на месец). Тези стратегии могат да удвоят бизнеса ви без да увеличите своя маркетинг разход за реклама. 

Динамичен Ремаркетинг

В този раздел ще научите кой е най-ефективният тип Ремаркетинг – ремаркетинг на база действия на потребителя. Когато научите да настройвате правилно Динамичен Facebook Ремаркетинг, прихода на вашия бизнес може да се увеличи с 20-30%. Този тип ремаркетинг е пряко обвързан с всяко действие, което потребителят прави на вашия сайт и с този тип реклами, ще може да правите контекстуални реклами, които са само и единствено за потребителя – да му покажете точният продукт, който преди 2 минути е гледал на вашия сайт.

Facebook Messenger Ads

В този раздел ще научите най-новият и най-нашумял тип реклами в цял свят. Наричат ги – Email 2.0, защото този тип реклами се изпращат директно в личната Facebook поща на потребителя. Все още почти никой не използва тези реклами в България и вие може да сте първите, които да изпреварите вашата конкуренция. Ще научите конкретни стратегии и конкретни инструменти, които ще ви помогнат да постигнете ефективни резултати с вашите Facebook Messenger реклами.

Facebook Manual Bidding

Facebook Manual Bidding e тайният метод на всеки Facebook професионалист. В този раздел ще научите какво е Auction, Bid и кой е най-ефективният начин да печелите повече показвания и трафик на вашите реклами от вашите конкуренти. Навлизаме в последните 3 месеца на годината, когато покупателната активност на потребителите се увеличава В ПЪТИ заради Черен Петък и Коледни празнци. В тази предстояща и огромна конкуренция ще оцелеят бизнесите, които знаят как да създават Facebook реклами, както го правят професионалистите.

Каква е таксата за участие?

Това може да бъде твоята история..

Обратна връзка от миналогодишните участници

Програма на Facebook Академията

Facebook Бизнес Академията ще се проведе във формат от обучения на живо (4 дни) и обучения онлайн (5 дни)

Програма на Академията:

1) Започва с Обучения на живо на 7-ми и 8-ми Октомври (Събота и Неделя)

2) Обучения онлайн - 9/10/11/12/13-ти Октомври (Понеделник до Петък)

3) Свършва с Обучения на живо на 14-ти и 15-ти Октомври (Събота и Неделя).

Регистрация: 9:00-9:30ч.Начало: 9:30ч. / Край: 18:30ч. (с обедна почивка и възможност за организиран общ обяд в ресторант между от 13:00ч до 14:00ч)

5-те дни онлайн обучения, ще се проведат в специална Facebook група, в която всички участници ще получават видео уроци, задачи и домашни, които да изпълняват след всяко обучение на живо. Там ще се споделят домашните, резултатите и ще се задават въпроси по материала.

Подредбата на обученията (два поредни уикенда) и Комбинацията от обучения на живо и обучения онлайн е с цел по-голяма ефективност при усвояване и практикуване на материала, както и за по-голямо удобство за всички пътуващи участници, които живеят извън София.

Дата и Място на провеждане

Парк Хотел Витоша, гр. София

ул. Росарио 1, Студентски Град

[залата ще бъде аранжирана с маси за компютри]

Кой организира конференцията:

Стилиян Запорожанов

Бизнеси и хора, които са се доверили на знанията и опита на Стилиян:

Често Задавани Въпроси

За кого Е подходяща Facebook Академията?

  • Facebook Академията е подходяща за собственици на малък, среден и голям бизнес. Подходяща е едновременно за начинаещи и напреднали, тъй като се започва от A и Б на Facebook маркетинга. (Ниво 1 за начинаещи и Ниво 2 за напреднали)
  • Академията е подходяща за хора, които искат да научат както основите на Facebook маркетинга, така и основите на Онлайн Маркетинга като цяло.
  • На Академията се разглежда цялостната картина за един Онлайн Бизнес, а не само Facebook.

За кого НЕ Е подходяща академията?

  • Facebook Академията НЕ Е подходяща за хора, които нямат базовите знания за функциите на Facebook платформата – например не знаят как да създадат своя Facebook страница или не разбират разликата между Facebook бизнес страница и Facebook личен профил.
  • Също така Академията не е подходяща за хора, които искат само да научат нови неща, без да ги прилагат на практика. (т.н слушатели). Академията е изцяло насочена към практиците.

Кога започва записването за Академията?

Записването за Академията започва от 1-ви Септември и продължава до 1-ви Октомври, като в този период участниците могат да се възползват от Промоционална цена на билета.

От 2-ри до 7-ми Октомври цената на билета ще се увеличи на 780лв (*с ддс)

Каква е таксата за участие в Академията?

Промоционалната Цена за 1 билет за Facebook Академията е 600лв (с включено ддс).

  • Сумата може да се плати с банков превод или с кредитна/дебитна карта.
  • В сумата са включени участие обученията на живо и онлайн, материали за писание, изпращане на презентации, запис на видео уроци и кафе паузи по време на обученията на живо.

От 2-ри до 7-ми Октомври цената за късно записване ще бъде 780лв (с ддс).

Ще има ли общо събиране (парти) по случай завършването на Академията?

Разбира се! Партито ще бъде организирано след приключване на Академията. Часът и мястото все още са неизвестни и подлежат на коментар от участниците.