Здравей!
Тази седмица споделям с теб новината за предстоящото ново издание на моя 2-дневен курс “Facebook за Бизнес”!

Вече над 1,000 собственици на бизнес и маркетинг специалисти го посетиха. Но тези цифри не ме спират да искам моите знания и опит да достигнат до колкото се може повече хора, на които да им помогна да вдигнат бизнеса си във Facebook на следващото ниво.

Този 2-дневен курс е един от най-посещаваните курсове за Facebook маркетинг и реклама в България. (ако не и най-посещаваният).

Какво ще научиш, ако дойдеш на него?

1. Кое кара хората да купуват – логика срещу емоция

2. Кои са вашите перфектни клиенти не само сега, ами и в бъдеще (след 2-3-5-10 години)

3. Кои са нуждите на клиента във Facebook и как да ги задоволим

4. Как да намерите правилната аудитория, която да купи вашите продукти

5. Как да създавате платено и безплатно съдържание, което се харесва, коментира, споделя и купува от вашите фенове в дългосрочен план.

 

6. Кои типове реклами са най-успешни и как технически да създавате реклами за харесвания, трафик, email-и, продажби (+ главните елементи, които ги правят успешни)

7. Ще разберете какъв дизайн да използвате за своите реклами, както и как да пишете завладяващи текстове, които карат потребителя да купи.

 

8. Ще разберете как правилно да четете статистика, тествате и оптимизирате своите реклами за по-голяма ефективност

9. Как правилно да настроите Facebook pixel-a си и как да оптимизирате своите реклами с него.

 

10. Как правилно да изградите бранд на своя бизнес, за да може да се позиционирате като №1 в главата на сегашните ви и бъдещи потенциални клиенти.

БОНУС:

11. Ще научите онлайн маркетинг стратегиите, които аз и моят екип използва, както за нашите лични проекти, така и за нашите клиенти в дигиталната агенция Zapomedia.

Този 2 дни могат да бъдат най-добрата инвестиция за твоя бизнес, която да ти осигури доволни клиенти до живот.

Ще те очаквам на 4-ти и 5-ти Март, Събота и Неделя! Местата са ограничени, като вече има над 20 записали се. Запази твоето място, ако смяташ, че заедно можем да вдигнем твоя бизнес на следващото ниво!

Поздрави,
Стилиян

 

П.С: Събитието ще се проведе в гр. София, 4-ти и 5-ти Март (Събота и Неделя) от 9:30ч до 17:30ч. Цената е 199лв за 2 дни. Повече информация за събитието и запазване на билети тук: (запази билет)