МИРОСЛАВ ЗАПОРОЖАНОВ


Бизнес и Маркетинг
Стратегии в Интернет

РАБОТИ С МИРОСЛАВ

Стратегии, с които ще привлечете повече клиенти, ще продавате повече и все по-често.


Мирослав Запорожанов е един от най-популярните Стратегически Бизнес и Маркетинг Консултанти в България!

След като се завръща от Виена през 2013, където консултира петролната компания OMV, Мирослав започва да консултира български и международни компании в сферата на интернет бизнеса.

За последните 3 години е помогнал на над 300 компании и предприемачи, като за същото време е водил обучения пред над 10,000 души за това как да използват интернет за да увеличат ефективността и печалбите на своя бизнес.

Как мога да помогна на вашия бизнес?

Здравейте! Аз се казвам Мирослав Запорожанов и съм стратегически бизнес и маркетинг консултант с 6 години опит в онлайн пространството.

През последните години през ръцете ми са минали множество проекти в интернет. В някои от тях съм бил (и все още съм) партньор. За други пък съм изготвял маркетинг стратегии или пък съм оптимизирал бизнес модели и процеси.

Трябва да призная, че подходът ми към клиентите е различен от този на повечето консултанти. Причината се крие в това, че...

В работата си аз не се опитвам просто да отговоря на нуждите на клиента като му реша проблемите, за които той е решил да използва моите услуги. Аз се стремя да видя най-големите възможности, пред неговият бизнес и да начертая конкретна стратегия и план, с които да превърнем мечтата в реалност.

Ако имате голяма и смела визия за бизнеса си, но ви липсва бизнес опит и специфично знание, с които да материализирате тази визия... То тогава ще се радвам да работим заедно!

Услуги


Мирослав в медиите


Статии от Мирослав


Безплатни Видео Обучения за Бизнес и Маркетинг


С един клик на мишката можеш напълно БЕЗПЛАТНО да научиш как да стартираш или разрастнеш своя бизнес чрез Интернет!

%%_op_gdpr_consent_%%

Вашият имейл няма да бъде преотстъпван на трети лица и няма да ви изпращаме СПАМ.