СТИЛИЯН ЗАПОРОЖАНОВ

facebook
за бизнес


Лични Консултации. Корпоративни Обучения. Онлайн Курсове.

Повече Фенове. Повече Трафик. Повече Продажби.


Стилиян Запорожанов е един от най-известните Facebook Маркетинг Консултанти в България.

За последните 3 години е консултирал над 150 компании (собственици на бизнес) и обучил над 1,000 души за това как да използват Facebook за своя бизнес или компания, в която работят.

Как мога да помогна на вашия бизнес?

Здравейте! Аз се казвам Стилиян Запорожанов и съм Facebook маркетинг консултант с вече 5 години опит в онлайн пространството.

Съосновател съм на 3 проекта:

1. Дигиталната маркетинг агенция - Zapomedia.com
2. Платформата за онлайн обучения за бизнес - Oba.bg
3. Вече бивш Партньор в една от най-големите платформи за здравословно хранене и живот в България - Zdravei.org

Ако имате Facebook профил, има голяма вероятност да сте виждали или кликвали на Facebook реклама, която е правена от мен, моя екип или човек, който е бил на мое обучение.

В последните две години имах удоволствието да консултирам над 150 бизнеса и да обуча над 1,000 души за това как да използват Facebook за бизнес цели.

През годините работих по общи проекти с едни от най-успешните онлайн предприемачи в България - Юли Тонкин, Наталия Кобилкина и фитнес моделът Лазар Ангелов. Също така натрупах много опит по други локални и чуждестранни проекти с корпоративна и Ecommerce насоченост.

Цялото това знание и практически опит ме правят един от най-проспериращите и добри Facebook маркетинг консултанти в България, който може да помогне на вашия бизнес да привлече повече фенове, повече трафик и повече продажби във Facebook.

Защо мога да ви помогна да постигнете целите си:

1. Фокусирам се не само върху създаването на успешни реклами, а и върху изграждането на дългосрочна Facebook стратегия, която да помогне на бизнеса да стане уникален в своята ниша.

2. Фокусирам се не само върху генерирането на единична продажба от клиент, а и върху изграждането на процес, който ще накара клиента да се върне и купи отново.. и отново.

3. Не приемам Facebook като платформа, която привлича нови клиенти да купят само веднъж. Приемам Facebook като платформа, която ОТГЛЕЖДА нови клиенти, които да купуват и препоръчват бизнеса на свои приятели и познати.

Ако искате да изградите дългосрочна Facebook стратегия, която да ви носи нови фенове, качествен трафик и повече продажби.. в дългосрочен план..

То аз съм вашият човек!

Услуги


Резултати от проекти (лични и на клиенти)


Обучения в България и Чужбина


Гост лектор на събития и бизнес инициативи


Мои интервюта


Мои статии